Güven Yapı Mantolama ile enerjin cebinde kalsın!!

Bloglar

MANTOLAMA MALZEMELERİ

MANTOLAMA MALZEMELERİ

Mantolama malzemeleri ve mantolama malzemelerinin özellikleri hakkında sizlere bilgiler vermek ve bilinçli bir tüketici haline getirmek amacıyla hazırladığımız yazımızda mantolama malzemeleri hakkında bilgiler, bu malzemelerin özellikleri ile ilgili bazı açıklamaları ve mantolama malzemelerinin bazı avantajlarından bahsedeceğiz.

Devamı

MANTOLAMA RENKLERİ

MANTOLAMA RENKLERİ

Mantolama renkleri bir yapının dışını etkileyecek en önemli faktörlerden birisidir. Müşterinin seçeceği mantolama renkleri bir yapıya oldukça değer katar ve dış görünüş olarak güzelleştirir. Mantolama rengi seçilirken yapılan referanslardan bakılabilir veya örnek renk kartelası üzerinden de seçim yapılabilir.

Devamı

Deprem Öncesi Bina Güçlendirme

Deprem Öncesi Bina Güçlendirme

Ülkemizde bilindiği üzere birden fazla fay hattı bulunduğu için deprem kuşağı üzerindedir. Son zamanlarda yer yer depremlerde sıklık görlmektedir. En son can kaybı yaşadığımız en büyük deprem olan Van depreminde bina güçlendirmenin ne kadar önemli olduğunu bir kes daha anlıyoruz. en son yaşanan Kocaeli İstanbul ve Adapazarı depremlerine binalarda genelde yapım aşamasında deniz kumunun kullanılması yapıların depreme dayanıklı olmadığı bir kez daha anlaşılmıştır.

Devamı